Повернутися до звичайного режиму

Андріївські вечорниці по сучасному

Україна…Рідний край… Золота, чарівна сторона. Скільки ніжних, лагідних слів придумали люди, щоб висловити свою любов до краю, де народились.
З давніх-давен линули по світу слова про Україну, про щирий і працьовитий народ. Наша Україна славиться традиційними святами та обрядами. Кожен, хто не черствіє душею, хто сповнений любові, доброти до української спадщини повертається до традицій свого народу.
Саме так вчинили учні, вчителі та батьки Царедарівської філії 13 грудня. Андріївські вечорниці по-сучасному поєднали в собі таємничість прадавніх традицій та невимушеність і веселість сучасної молоді. Організувала та провела це свято Кудін Світлана Леонідівна, креативна, знаюча, залюблена у свою роботу учителька молодших класів.
Чого тільки не було на цьому святі! Жарти, що викликали щирий сміх присутніх, танці, які захоплювали своїм, хай і не професійним, але таким щирим, виконанням, розваги, які об'єднували під своїм крилом різні покоління.
А після завершення свята дітей чекали традиційні українські страви, які з любов'ю готували мами, бажаючи пригостити своїх діточок.
Мабуть, до самого вечора згадували у родинному колі все, що відбувалося у стінах школи цього вечора. Згадували з теплою посмішкою, щирим захопленням та вдячністю усім, хто долучився до справи виховання молодших школярів через традиції та звичаї нашого такого щирого краю, нашої України!

/Files/images/IMG-21b537dfb2da3bdae51661e451271b07-V.jpg

/Files/images/IMG-08af5da55c0f7d9833f45d5300a82f19-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 357

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.